Safari i Kenya

En safari i Kenya starter ofte ud i Nairobi (som faktisk de fleste Kenya safari gør) og omfatter landets berømte flamingodækket søer – Lake Naivasha og Nakuru, som er et syn for livet. Den største safari-attraktion i det vestlige Kenya (og måske i hele Afrika) er naturligvis Masai Mara, hjemsted for nogle af Afrikas bedsteoplevelser året rundt. Heriblandt er migrationen af tusindvis af dyr fra omkring juli til november kan man se de kolossale flokke af gnuer og zebraer, som tiltrækker konstant opmærksomhed fra Afrikas rovdyr. Dette er absolut det bedste tidspunkt at tage på safari i Kenya.

kenya-safari

Kenya er fødestedet for den klassiske afrikanske safari på Hemmingway-måden. Kenya er hjemsted for nogle af de bedste og flotteste scenariske safari og mest berømte naturreservater med safari på hele det afrikanske kontinent. Men i modsætning til nabolandet Tanzania , hvor de mest populære safariparker ligger tæt op af hinanden, så er Kenya safari kendetegnet ved at safaridestinationer er spredt ud over hele landet. Der kan derfor spares meget tid ved at kontakte et rejsebureau  med speciale i Kenya safari, da de kan hjælpe med planlægningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>