Rundrejse i Afrika

spændende og fantastiske rejsedestinationer i verdenen, grundet den vilde natur, anderledes kultur og rimelige priser. Afrika har i de senere år fået et dårligt ry, men på grund af stor hjælp fra diverse organisationer rundt om i verdenen er der nu opsving i landet. En tur til Afrika giver mulighed for oplevelser du aldrig vil glemme.

Afrika er et spændende kontinent, med muligheder for alt hvad hjertet kan begære. Du vælger selv den pakke der passer dig, eller sammensætter ud fra de tilbud der er tilgængelige på hjemmesiden. Vil du på safari og se vilde løver og andre dyr på savannen? På oplevelse i den skønne natur omkring Victoria falls? Eller begge dele? Du bestemmer selv. Hvis du hader at sidde og lave ingenting på stranden en hel ferie, uden oplevelser og minder for livet, så er en tur til Afrika et perfekt valg.  Alle rejser vil være ledsaget af en stedkendt rejseleder, og eventuelt en tolk hvis dette er nødvendigt. Der vil være mulighed for at besøge forskellige afrikanske stammer, samt besøg på de lokale internater hvor man kan opleve de Afrikanske dyr helt tæt på. Herudover vil der være mulighed for overnatning enten hos en lokal stamme, eller i hytter der ligger mellem de forskellige destinationer. Så har du drømt om en spændende, oplevelsesrig og anderledes ferie? Så er en rundrejse i Afrika lige noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>