Kenya Safari

En Kenya safari er på mange måder en helt igennem fantastisk oplevelse. Hvorfor en Kenya safari er en oplevelse for livet.. Kenya har fx Afrikas største koncentration af vilde dyr. Både set i forhold til diversiteten og antal. Mange tror at der er flest safaridyr i Tanzania, men dette er altså ikke tilfældet. Derfor er mængden og den type dyr du vil kunne se på en Kenya safari ligmed grund nok til, at vælge Kenya, hvis du vil opleve Afrikas vilde dyr.

Oven i det byder Kenya på en utrolig imponerende og forskelligartede natur.. her får du alt fra bjergrige jungleområder til store åbne sletter såsom Masai Mara, samt floder og vådområder, hvor der er garanti for at opleve Kenyas mange spændende  safaridyr.

Kenya Safari

Du finder Kenya placeret i den østlige del af Kenya – stik nord for Tanzania. De største og mest interessante byer i Kenya er Mombassa og Nairobi. Disse spændende pulserende storbyer er et super udgangspunkt, hvis du vil på badeferie ved Mombasa-kysten eller hvis du vil på en Kenya safari for livet.

Når du er på safari i Kenya, så er Masai Mara Nationalpark for mange højdepunktet. Her finder du det største antal vilde safaridyr i hele Afrika. En Kenya safari til Masai Mara vil derfor give dig alle tiders chance for at opleve The BIG Five: Løver, Leoparder, Bøfler, Næsehorn og Elefanter. Derudover er der også rigtige fine chancer for at se geparder jage, hvis du tager til Masai Mara under din safarirejse til Kenya.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>