Ballon safari over savannen

Flere og flere vælger at udleve drømmen om at flyve i luftballon hen over Masai Maras savanne i Kenya.
Oplevelsen er fantastisk. Masser af dyr, de smukke landskaber, med lidt held udsigten til Mara-floden, flodheste, elefanter og andre klassiske Afrika-dyr.
 
Det er også muligt at flyve i luftballon andre steder i Kenya. F.eks. i Samburu, det smukke semi-ørken område eller i Amboseli, sydøst for Nairobi. Flyver man i luftballon i Amboseli, har man samtidigt muligheden for med lidt held at se Kilimanjaro, Tanzanias og Afrikas højeste bjerg.
 
Ud over at flyver i luftballon er drømmen for mange også at opleve masaierne og gerne i en masailandsby. Også landsbyer er der flere af. Ikke kun i Masai Mara, men over hele Kenya. Man taler om godt 42 stammer fordelt over hele Kenya. På den vis er der fin mulighed for at opleve et kulturelt islæt på safarirejsen, så der er meget mere end enestående natur, dyr, solnedgange og stemninger for livet.
 
Sletterne i Masai Mara, og i Serengeti i Tanzania, er dog stadig helt særlige steder for en ballonsafari, og vil for mange være det rigtige sted at se, prøve og opleve noget helt unikt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>